Награждават Младежки център Пловдив със Знак за качество на Съвета на Европа

Мисия Пловдив

13-05-2018, 17:56

Снимка:

Младежки център Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Форумът е с вход свободен

Награждават Младежки център Пловдив със Знак за качество на Съвета на Европа на Младежкия форум "Истина или предизвикателство", който ще се проведе на 22 и 23 май под тепетата.

Отличието е важно признание за работата на центъра от най-старата организация в Европа, която работи за междукултурно сътрудничество. Високото отличие притежават само няколко европейски младежки центъра. 

Церемонията по награждаването ще се състои на 22 май, от 10.00 часа на Гребна база, на специално изградена сцена. 

По време на двудневния форум младите хора ще имат възможност да научат истини за стереотипите, предразсъдъците, дискриминацията, общуването, партньорствата, екипната работа, безопасното сърфиране в интернет. Ще бъдат предизвикани от едни от най-добрите професионалисти в България да мислят извън кутията, да създават идеи и проекти и да ги презентират успешно в интернет. Ще има и томбола с награда за 5 от най-активните младежи, посетили всички лекции и обучения - Летен младежки кемп в Шабла.
Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ работи по посока подобряване на благосъстоянието на младите хора чрез предоставяне на съвременни програми и услуги, които са базирани на основните европейски ценности: човешки права, демокрация, активно гражданство и върховенство на закона.