Майката на прободеното момче: Нападателят му може да е в схема за кражби

Животът

16-05-2018, 11:02

Снимка:

nova.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Разбрах, че Борислав се е влошил, дано е грешка

Родителите на момчето, намушкано с нож в столичен тролейбус, смятат, че нападателят му е бил част от схема за крадене на пари. Това заявиха те за Нова Телевизия. Животът на Борислав вече е вън от опасност, а мъжът, който го нападна, ще бъде обвинен в опит за убийство.

"Децата са в група с нападателя. Те нарочно цапат със семки и доматен сок седалките зад шофьора, за да не може никой да сяда там. После му спират шалтера, шофьорът слиза да го включи и в това време малките му крадат парите, цигарите и каквото има", разказа майката на пострадалото 18-годишно момче.

Ученикът Борислав беше намушкан с нож от 34-годишен мъж в тролейбус в столицата, след като направи забележка на група момчета да не плюят семки на земята. Край мястото на инцидента са открити шишета с метадон. "Вчера му стана лошо и го включиха на системи", допълни тя.

От "Пирогов" съобщиха, че раненото момче е в стабилно, подобряващо се състояние. На този етап не се налага да се правят допълнителни операции.

Бащата на Борислав заяви, че синът му е възнамерявал да кандидатства в НСА тази година и усилено се е подготвял. След атаката в тролейбуса обаче има опасност той да изгуби цяла година.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен