Фондация „За Нашите Деца“ и приятели празнуват Деня на детето в Пловдив

Мисия Пловдив

31-05-2018, 08:08

Снимка:

фондация „За Нашите Деца“

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В Града под тепетата ще ехтят детски глъч и смях

Със слънчев празник в двора на Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ фондация „За Нашите Деца“ ще отпразнува Международния ден на детето 1 юни в Пловдив.

За да отбележат празника и да се забавляват в компанията на екипа и всички деца и семейства, гости ще бъдат зам.-кметът на община Пловдив Георги Титюков, зам.-областният управител Петър Петров, председателят на фондация „Международен женски клуб“ г-жа Албена Джоунс и много други  приятели и партньори, които подкрепят Фондацията в мисията й да осигури развитие и щастливо детство на всички деца в България.

В Града под тепетата ще ехтят детски глъч и смях - обещават организаторите на събитието и споделят, че са подготвили безброй забавления, изненади и подаръци за децата. В ателието за рисуване малките художници ще могат да излеят креативността си в пъстроцветни рисунки, а вълшебните четки и боички на непотворимите аниматори от парти агенция „Тон Бон Бон“ ще преобразят всички желаещи в приказни герои.

За екипа на фондация „За Нашите Деца“ Международният ден на детето е един от най-специалните поводи за отпразнуване на детството. Преди 26 години организацията започна дейността си именно в  Пловдив и оттогава насам специалистите й работят за това всяко дете да живее и да се развива щастливо в семейство.

"Ние знаем, че няма по-ценно на света от ласката на мама и подкрепата на татко, от баба и дядо, от всички, които са наше семейство. Затова на 1 юни ние и всички наши приятели празнуваме – за да има повече усмихнати и щастливи деца", казват от Фондацията.