Най-известният български футболист в Япония, Илиян Стоянов посети Албенa

Спорт

06-06-2018, 13:20

Снимка:

Албена

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Илиян Стоянов критикува Стойчо Стоев

Илиян Стоянов: Левски стартира добре

Той от години живее в Япония и има собствена футболна школа, в която под негово ръководство тренират 100 деца

Бившата звезда на Левски и Националния отбор на България, Илиян Стоянов посети ваканционно селище Албена. Той от години живее в Япония и има собствена футболна школа, в която под негово ръководство тренират 100 деца. Заедно с неговият партньор от Япония се запознаха с футболната база на Албена и споделиха желанието си някои от отборите на школата им да посетят ваканционното селище, за да се подготвят и да участват в провеждащите се турнири.
"Спомням си с носталгия времето, когато бях футболист на Левски и участвах в зимния футболен турнир в Албена. В него участваха и отбори като Цървена звезда, Криля Солветотов, както и други европейски грандове. Емоцията и спомените, които имам са просто прекрасни.", сподели Стоянов.
Гостите споделиха, че са впечатлени от високото ниво на спортната база, чудесните възможности за възстановяване, както и базата за настаняване. От Спортния отдел на комплекса, споделиха и интересната новина, че ръководството на Албена АД смята да възстанови зимния футболен турнир в следващите 2 години.