Експерт ще разясни пред бизнеса от област Добрич Регламента за защита на личните данни

Добруджанци

07-06-2018, 17:15

Снимка:

Изида

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Задържаха двама за продажба на класифицирана информация

По инициатива на народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев

На 10 и 11 юни се проведат срещи с участието на работодатели от област Добрич във връзка с приложението на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на личните данни.

Срещите са инициирани от представители на бизнеса.

Лектор ще бъде Невин Фети - магистър по право от Софийския университет “Св. Климент Охридски”, магистър по защита на националната сигурност от Академията на Министерството на вътрешните работи. Защитила е дисертационен труд за придобиване на образователно-научна степен „доктор” по въпросите на защитата на класифицираната информация при договори, чийто предмет или изпълнение налага достъп до такава информация.

Преподавател в Националния институт на правосъдието по въпросите на защитата на класифицираната информация и защитата на личните данни, в Института по публична администрация по достъп до обществена информация и защита на личните данни. Преподавател по дисциплината “Правен режим на класифицираната информация” в Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

На 10 юни, неделя, от 14,00 часа ще се проведе срещата с представители на туристическия бранш. Тя ще се състои в конферентната зала на хотел „Реджина Мария“ в Балчик.

На 11 юни, понеделник, от 10,00 часа в конферентната зала на комплекс „Изида“ в Добрич ще е срещата на Невин Фети с представители на селскостопанския бранш.

На 11 юни, понеделник, от 13,00 часа, отново в комплекс „Изида“, ще започне разяснителна среща с участието на работодатели от туристическия бранш, на медици, както и на други сектори.

Всички заинтересовани могат да присъстват на срещите с г-жа Фети.