ОП „Екоравновесие” за пореден път с инициатива в парк „Заимов”

София Лайф

30-06-2018, 08:08

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

В рамките на инициативата всеки желаещ ще може да види, разходи, погали и вземе някое от прекрасните, здрави, обезпаразитени и ваксинирани кучета

За втора поредна година ОП „Екоравновесие” организира събитие по осиновителската си кампания под мотото: „Осиновявай, не купувай!” в парк „Заимов”.

Oт 16 до 20 часа 10 прекрасни кучета от общинския приют в с. Горни Богров ще очакват с нетърпение своите нови стопани.

В рамките на инициативата всеки желаещ ще може да види, разходи, погали и вземе някое от прекрасните, здрави, обезпаразитени и ваксинирани кучета в дома си. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е улеснена, за което е необходимо единствено лична карта. Ще разкажем на присъстващите за общинските приюти, осиновяванията и ще призовем към отговорно отношение от страна на собствениците на домашни любимци.

Тема на събитието този път е морето. Дали с магия или с други методи ще се опитаме да докараме шума на морето в парка като се спуснем на гребена на вълните с нашето въображение, красив декор, много изненади, добро настроение и танцов състав Sofia Touch Team.

Не пропускайте морското издание на осиновителския уикенд! Може тук да намерите приятел и заедно да стигнете до истинско море.