Подготвят Третото издание на детския фестивал “Пясъчни Творения" в Двореца - Балчик

На 14 юли от 8.30 часа на плажа пред Двореца

Трети детски фестивал “Пясъчни Творения" ще се проведе на 14 юли в „Белият град“- Балчик, на плаж „Двореца“, пред вила "Тихото гнездо".
Събитието е по е инициатива на Мартин Кръстев, който тази година стана носител на БУДИТЕЛСКА МЛАДЕЖКА НАГРАДА ЗА БЛАГОРОДСТВО И ДОБЛЕСТ във връзка с тази негова идея. Награда му бе връчена от Цар Симеон II.
Целите на фестивала са децата да разкрият своя талант и да работят сред природата.
Във фестивала могат да участват деца от 3 до 18 години – индивидуално или в група. „Пясъчни творения“ въвежда и нова категория – семейна, в нея деца и родители ще имат възможността да се забавляват рамо до рамо. Целта е да се провери екипната работа между деца и родители и да ги сближи.
Друга новост в празника на децата е, че от тази година той е с международен статус, тъй като във второто издание на фестивала се включиха деца от 5 държави - България, Украйна, Русия, Литва, Швеция и Дания.
Наградният фонд ще бъде осигурен от Община Балчик, ДКИ КЦ "Двореца" и спомоществователи, а фирма Джей Eл Джи ООД отново ще подкрепи участниците с вкусен студен сладолед.

ПРОГРАМА – 14.07.2018 (събота), плаж „Двореца“
Начален час за регистрация: 8:30
Време за работа: 9:00-10:00
Връчване на наградите: 11:00

Заявки за участие се подават до 10 юли 2018 на телефон 0892 474 998 или е-mail: balchikfestival@mail.bg

Повече подробности може да видите в сайта на фестивала – http://pqsuchnoizk.weebly.com

За контакт:
Oрганизатор: Мартин Кръстев
Тел.: 0892 474 998
Е-mail: martin_340@abv.bg, balchikfestival@mail.bg