Кампанията на ОП „Екоравновесие” за пореден път с инициатива в парк Заимов

Мисия София

07-07-2018, 09:43

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Не пропускайте морското издание на осиновителския уикенд!

Поради лошите метеорологични условия събитието по осиновителската кампания на ОП „Екоравновесие” „Осиновявай, не купувай!”, което бе предвидено да се проведе на 30 юни, се отложи. То се провежда днес от 15 до 19 ч. в парка „Заимов”.

За втора поредна година ОП „Екоравновесие” организира събитие по осиновителската си кампания под мотото: „Осиновявай, не купувай!” в парк „Заимов”.

В рамките на инициативата всеки желаещ ще може да види, разходи, погали и вземе някое от прекрасните, здрави, обезпаразитени и ваксинирани кучета в дома си. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е улеснена, за което е необходимо единствено лична карта. Ще разкажем на присъстващите за общинските приюти, осиновяванията и ще призовем към отговорно отношение от страна на собствениците на домашни любимци.

Тема на събитието този път е морето. Дали с магия или с други методи ще се опитаме да докараме шума на морето в парка като се спуснем на гребена на вълните с нашето въображение, красив декор, много изненади, добро настроение и танцов състав Sofia Touch Team.

Не пропускайте морското издание на осиновителския уикенд! Може тук да намерите приятел и заедно да стигнете до истинско море.