Антон Тодоров: Очевидна е силната симбиоза на Цветан Василев с БСП

Искат да ни пречупят с фалшиви и жълти новини

„Очевидно е, че е започнала пропагандна акция с фалшиви и жълти новини срещу правителството и ГЕРБ. Акция, която цели да ни пречупи“, написа във Фейсбук експертът към ГЕРБ Антон Тодоров.

Той е категоричен, че зад пороя лъжи за „къщи в Барселона“, „любовници“, „деца“, „бежанци със самолети“ и „безопасна чума“ стоят „бивши ченгетата от ДС и РУМНО“, които сега гравитират около кръга на президента Румен Радев и Корнелия Нинова.

„Очевидна е силната симбиоза на белградския беглец Цветан Василев с БСП и лично с Елена Йончева. Връзките на Василев с олигарси като К. Малофеев ясно показват, че става дума и за геополитика. Да не забравяме, че бащата на Йончева е бил резидент на ПГУ-ДС в Брюксел, както бащата на Иво Христов /другия, а на 80% дебили/ е бил резидент на РУМНО в Брюксел“, написа Тодоров.

Подозрително съвпаднаха двете кампании по дезинформация, които текат към момента – организираната от Цветан Василев машина за лъжи, които цели да притисне премиера (ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК) и опасните манипулации на червените, че нямало чума и всичко било конспирация (ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

За първи път обаче се появиха физически доказателства за връзката между двете пропагандни акции.

ГЕРБ извади документи в парламента, че червената депутатка Елена Йончева участва в офшорка в съдружие с Цветан Василев. Припомняме ви, че именно с помощта на офшорки и кухи фирми беше източена Корпоративна търговска банка, която беше собственост на избягалия в Белград бизнесмен. При аферата, за която се смята че е един от най-големите обири на века, потънаха 4 млрд. лв.