БСП притиснали Тодор Атанасов да скрие клипа с подстрекателската акция на Нинова

Скандалното видео уличава Корнелия Нинова в подривна дейност, организиране и контролиране на бунтовете и насаждане на недоволство сред фермерите

Шефове на БСП Ямбол са звънели на свои хора в Шарково и Воден, за да накарат Тодор Атанасов да свали уличаващо видео, съобщава Фактор.

Вчера ви разказахме за скандалното видео, на което човек на БСП от протестиращите в Шарково дава инструкции на останалите и сам си признава, че получава заръки лично от Корнелия Нинова. (ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА)

Скандалното видео, което уличава Корнелия Нинова в подривна дейност, организиране и контролиране на бунтовете и насаждане на недоволство сред фермерите, набързо беше свалено от профила. Ямболските социалисти пък били притискани от позитанци, които се видели в чудо, след като вчера следобед Тома Биков и Антон Тодоров от ГЕРБ дадоха извънредна пресконференция и показаха скандалния клип.

Заради тази подстрекателска дейност от ГЕРБ възнамеряват да сезират прокуратурата, защото случващото се в Странджа е тежка провокация срещу националната сигурност.

Корнелия Нинова пък била бясна, че отново вместо да събере актив като опозиционен лидер, е разобличена като провокатор и то от нейни хора.