"Добруджа" с група от 25 футболисти във Втора лига

Спорт

24-07-2018, 17:42

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Първата среща на добруджанци е с "Пирин" Благоевград на 30 юли

С група от 25 футболисти ще разполага Диян Божилов през есенния полусезон във Втора професионална лига. За радио „Добруджа” наставникът на „жълто-зелените обясни, че единственият футболист, на който е казано да си търси отбор е бранителят Иван Великов. Той се представи добре в контролите, но имам четирима футболисти на този пост и затова му казах, че е по-добре да потърси отбор, в който да има възможност да играе, обясни Божилов. В групата попадат всички останали футболисти, които взеха участие в предсезонната подготовка. Последната контрола в събота добруджанци победиха Суворово с 2:0 с две попадения на Янаки Смирнов.
Следващият двубой за Добруджа вече ще е официален. На 30 юли добруджанци гостуват на Пирин в Благоевград в мач от първия кръг на сезона във Втора лига. Двубоят е от 18.00 часа и ще се предава в каналите на Диема екстра.
А днес стартира продажбата на абонаментните карти за сезона. Най-нетърпеливите фенове на Добруджа вече си закупиха такива, съобщават от клуба. Любопитен факт е, че първите две карти бяха закупени от депутата от Добрич - Йордан Йорданов и Областния управител Красимир Кирилов.

Източник: МГ Добруджа