Дилър държал в плен 18-годишно момиче от Добрич, посинено е от бой

Момичето е в тежко състояние, открили я случайно при обиск след задържане на наркоразпространителя с марихуана на улицата

Вчера, при полицейска проверка, в 32-годишен добричлия били открити 15,2 г суха тревна маса, дала положителна реакция на канабис, съобщават от пресцентъра на МВР. В условията на неотложност, последвала проверка в обитавания от мъжа апартамент, откъдето служители на реда иззели електронни везни, както и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин.

В  апартамента на ул. „Александър Стамболийски” полицаите установили момиче в неадекватно състояние, което по първоначални данни било държано там против волята си. Полицаите веднага са откарали момичето в Спешното отделение на добричката болница, като в момента е в реанимация. Момичето е от рядка кръвна група – АВ отрицателна, и родителите и търсят кръв от същата група.

. След изтичане на 24-часовото задържане, с постановление на прокурор на 32-годишния мъж Мирослав Д. е наложена мярка за неотклонение до 72 часа. 

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура - Добрич.

Повдигнати са две обвинения. Работата по случая продължава.