Нешка Робева: Не погубвайте Невяна Владинова!

Легендарната ни треньорка не одобрява решението на Бранимира Маркова

Легендарната Нешка Робева изказа публично недоволството си от решението на главния мениджър на националния отбор - индивидуално Бранимира Маркова, която прецени, че Невяна Владинова трябва да участва само на три уреда на световното първенство в София през септември. Както вече писахме, грацията, която ще участва на всичките четири уреда е Катрин Тасева, а Боряна Калейн също ще се състезава с три съчетания.

Ето какво написа Робева на официалната си страница във Фейсбук:

"Здравейте, приятели, отдавна не сме се чували... Причината е, че съм на село, където почивам без интернет и телевизия... Без негативни емоции, бих искала да допълня без мисли и страсти, без... 

Но, не е така.
Въпреки волята ми, вчера, връщайки се в София за няколко часа, не се сдържах и полюбопитствах. Видях част от контролното на националния отбор по худ. гимнастика - индивидуално изпълнение. Научих за решението на г-жа Бранимира Маркова, да пусне на Световното първенство Невяна Владинова на 3 уреда?!
Няма да споделям чувствата си, защото лекарите ми забраняват всякакви вълнения?! 
Няма да правя и изводи, защото не искам да разлайвам... Кого? 
Но няма да се въздържа от една молба към ръководството на НО. 
И по-точно към г-жа Раева. 
Моля Ви г-жо Раева, опитайте се да въздействате на г-жа Маркова да надскочи своята безпристрастност.
Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения. Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или главна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името на Ефросина Ангелова. От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има натрупан капитал, за който другите две ще трябва да се потрудят доста...
И тъй като спазвам предписанията на лекарите, повярвайте, че в това, което пиша не включвам никакви страсти... Само гол разсъдък."