Отбор от Варна е големият шампион по плажен волейбол в турнир за четворки

Спорт

22-08-2018, 12:17

Снимка:

Volley Mania

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нестандартен турнир по плажен волейбол вдигна градусите в Крапец

„Very Strong“ триумфира във финалите на Red Bull BEAT4

Отборът на Very Strong е първият голям шампион в турнирите по плажен волейбол Red Bull BEAT4. Варненският тим спечели с 2:0 срещу Rebels Burgas в спора за титлата на мрежите до бар Перла в Приморско.

 Red Bull BEAT4 се проведе за първи път, и предизвика мъже и жени, обичащи плажния волейбол и незабравимите забавления. Състезанията са за отбори от по четирима с поне една дама в състава. Домакини на отделните кръгове бяха Крапец, Рапонги (Варна), Слънчев бряг и Перла Приморско, където бе и кулминацията с мачовете от финалния турнир.

 В турнира, организиран от Red Bull и Volley Mania, се включиха общо 41 отбора и над 160 участника.

 Шампионите привлякоха вниманието с това, че бяха един от много малкото отбори с две дами в отбора. Във финалния турнир Very Strong оправда името си и заслужи голямата награда, осигурена от Red Bull - посещение на мачове от световното първенство по волейбол за мъже в Милано през септември. Емоцията на състезателите бе неописуема, и смесена с нетърпение да видят най-добрите във волейбола от световното.

 В духа на плажните и летни моменти, сребърните медалисти от Rebels Burgas получават билети за Мануел Рива през август на плаж Перла. Бронзовите медали грабна Primo Team, които получиха предметни награди.