Breaking.bg с отворено писмо до останалите медии заради скандала с Радев-старши (ВИДЕО)

Колегите предлагат безплатно видео от катастрофата, призовават големите телевизии да го покажат

Breaking.bg, които първи публикуваха скандалните разкрития около потулената катастрофа в Харманли с участието на бащата на президента, излязоха  с отворено писмо до големите медии в страната.

От сайта изразяват опасения, че натискът е огромен, за да продължава да се мълчи по случая.

„Колеги, пуснах тази сутрин един, меко казано скандален материал свързан с президента и неговото семейство. Става дума за бащата на държавния глава Румен Радев-Георги.

На видеото, с което разполагам, се вижда как бащата на държавния глава удря с колата си възрастен мъж с инвалидна триколка. Георги Радев дори не помага на пострадалия, а полицаите го пускат да си ходи… Случаят вече седем дни се покрива от полицията в Харманли с политически натиск. Не смятам, че човек, предизвикал катастрофа с пострадал човек, с отнемане на предимство, пък бил той и баща на държавния глава, трябва да се разминава с потупване по рамото. Не може едни хора да са по-равни от други. Нали затова се бори президентът Румен Радев?

И в момента се мълчи по случая… явно натискът е огромен. Аз съм си сам журналист, без мания за величие. Затова предоставям клипа на всички желаещи колеги. Той е меко казано скандален“, пишат Breaking.bg.