Васко Кръпката, Подуене Блус бенд и БТР откриват "BEERфестът" тази година в Стара Загора

Под мотото "Когато шофирате, никога не пийте!"

Утре от 19.00 часа, в парк "Загорка" е официалният старт на станалия традиция "BEERфест", информират от пресцентъра на общината. Стара Загора отново ще е столица на бирата до 8 септември. Ударно ще е началото на феста - български рок и качествено пиво. На сцената ще се качат легендите Васко Кръпката с Подуене Блус бенд и БТР.
5 бара и 4 ресторанта ще са на разположение на посетителите, а всички обекти ще отварят врати в 17.00 ч. и ще работят до 24.00 ч.
"BEERфестът" е под мотото "Когато шофирате, никога не пийте!", затова е предвидена безплатната автобусна линия, която да откара любителите на бирата до домовете им. Във всеки от дните между 20:30 и 00:00 часа, линията ще се движи на всеки 30 минути, с начална точка Парк "Загорка" и ще покрие почти цялата територия на града. Линиите от градския транспорт, които могат да ползват, за да стигнат до фестивала, са 3 и 36.
На празника на Съединението - 6 септември, на "BEERфестът" ще звучат кадифените гласове на Деси Добрева и DIA, които ще поднесат така обичаните етно и народни мотиви. Сръбските "Guns'N'Roses Real Tribute" и "Queen Real Tribute" ще добавят и малко рок, и много настроение.