Орлин Горанов и Мариан Бачев идват в Добрич с мюзикъла "Да пееш под дъжда"

Добрич Лайф

24-09-2018, 16:30

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

На 27 септември от 19.00 часа в ДТ "Йордан Йовков"

Мюзикълът е по сценарий на Бети Комдън и Адолф Грийн, песните на Насио Хърб Браун и Артър Фрийд, режисьор: Борис Панкин, диригент: Страцимир Павлов, хореография: Боряна Сечанова и Мариана Крънчева, сценография: Иван Токаджиев, костюми: Анна-Мария Токаджиева.
Солисти: Орлин Горанов, Мариан Бачев, Миглена Стоева, Анелия Мънгарова, Лилия Илиева, Сребрина Соколова

“Най-великият филм-мюзикъл на всички времена!”
Това е единодушната оценка на професионалисти и публика. От месец май 2017, се появява и сценичната адаптация на мюзикъла, отново дело на Бродуейските легенди Бети Комдън и Адолф Грийн – създатели и на филмовият сценарий, носители на “Оскар”. Всяка незабравима сцена е поднесена по бляскав начин, комичните ситуации са остри и живи, диалогът – остроумен и динамичен. И разбира се хитовите музикални номера, които се настаняват трайно ума и сърцата на зрителите. “Да пееш под дъжда” в сценичният си вариант, е равностоен на филмовия оригинал, с огромното предимство, че се случва на живо!
Гарантиран успех за създателите, който е изпълнен и с технически предизвикателства, които си заслужават да бъдат преодоляни, в името на публиката. Този мюзикъл е един красив полет в златните води на Американския Музикален Театър. Полет, който оставя едно славно чувство в създателите и публиката.