Златка Дримитрова, Тони Димитрова, Рафи и Лора Караджова заедно за Тони

Трябват 50 382 евро за операция на 10-годишния Антонио в Хановер

10-годишният Тони е хубаво и умно момче. Ученик е в училище "Йордан Йовков" и възпитаник на детската школа "Звездичка". Сигурен е, че като порасне ще стане футболист. Рита много добре и не веднъж е вкарвал гол във вратата на противниковия отбор. Смущава се, когато става дума за болестта му, но не го е страх от лекари и от операция. Не показва и грам съмнене обаче, че ще оздравее, както и че непосилната за семейството му сума от 57 хиляди евро ще бъде събрана.
Тони е от Бургас. Деси Стоянова, неговата майка го нарича "най-смелото момче", а Златка Димитрова определя като ангел. "Тя помогна толкова много за събирането на средствата", споделя Деси. 
Тони има нужда от животоспасяващо лечение. За целта предстои концерт, който ще се проведе на 11-ти октомври от 18.00 часа в залата на Държавна опера Бургас.
Паралелно с него ще бъде организиран и благотворителен базар. Инициатори на базара са дамите от клуб „Майки ГЕРБ”, които отново приемат присърце кауза за спасяване на детски живот. Базарът ще се състои във фоайето на Операта от 17.00 часа на 11 октомври.

Фондът за лечение на деца в чужбина така и не е дал отговор дали ще финансира операцията на Антонио. Ако искате да помогнете, можете да направите това с дарителски SMS. Изпратете текст DMS ANTONIO на номер 17 777.

Всеки желаещ може да помогне на Тони като закупи билет за концерта на 11 октомври в Бургас или като вложи малко средства и много сърце на банковата сметка: 

Антонио Георгиев Георгиев

IBAN: BG44BPBI79374026270301 BIC: BPBIBGSF Пощенска банка