Все още няма заподозрян за жестокото убийство на Виктория

В момента тече съвещание по случая с участието на главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Младен Маринов

Все още няма заподозрян за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова. Разследващите съобщиха, че се работи по всички версии, включително и такива, свързани с професионалната й реализация и с личния й живот. Бдение в памет на Виктория Маринова ще се проведе тази вечер в Русе и в столицата, съобщава БНТ.

В момента тече съвещание по случая с участието на главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Младен Маринов. Очакваме малко по-късно да разберем има ли развръзка с жестокото убийство на Виктория.

Неин приятел е заявил, че последно са се видели с Вики в сряда и тя му е споделила, че работи по журналистическо разследване, но не се е чувствала притеснена, застрашена и не е получавала заплахи.

"Работим денонощно по случая, разпитани са множество свидетели, свързани със случая. Активно се работи по лица от контингента, които са склонни към извършване на такива престъпления, продължава да се наблюдава видеонаблюдението в Русе", обясни Комисар Теодор Атанасов - директор на ОД на МВР- Русе. Той добави, че все още не е намерен мобилният телефон на жертвата.

Хората в града са в шок от убийството на журналистката и очакват извършителят да бъде заловен час по-скоро. На мястото, където е извършено престъплението, ще бъде поставено осветление. Ще се засили и видеонаблюдението в района. Очакваме подробности от вътрешния министър и от главния прокурор.