Култовото "Ride'N'Roll American Heritage in Bulgaria“ се завръща

Представят класически и тунинг модели на американски автомобили и модели

Култовото „Ride'N'Roll American Heritage in Bulgaria“ събитие се завръща с нови сили, в
невиждан досега  размер! Запазете датите  20.10 и 21.10.2018г. в календарите и се  присъединете към единственото по рода си шоу в България! Тази година домакин   отново е Пловдив със съдействието на Международен панаир Пловдив. Отваряме врати в 11.00 ч. на 20.10.2018г (събота) с водещ на събитието Ники Станоев.
„Ride'N'Roll“ е най-голямото изложение на марки и модели американски автомобили 
(олдтаймъри,  йънгтаймери  и  съвременни), мотоциклети от марката  „Harley-Davidson”, SUV и OFFROAD машини, с подкрепата на „H.O.G.” (Harley Owners Group®). Всичко това е гарнирано с типична американска кухня, рок концерт, игри от „ФЕРМАТА“ с Димитър Господинов Guspa за малки и големи с много награди и много други игри и изненади!   Собственици на американски машини са повече от поканени, но след предварително записване до 15.10.2018г.
„Клубът на собствениците и феновете на американските автомобили в България“ е  основан през 2007  г., с идеята да обединява хора с интереси и любов към   американските автомобили и култура. Всяка година от клуба се организират   традиционни изложения, като до момента техни домакини са били градовете Благоевград, Боровец, Велинград, Враца, Драгоман, Плевен, Пловдив, Правец и   София. Първото издание на „Ride’n’Roll“ се проведе през 2015 г. при изключителен 
интерес и събра над 150 автомобила на Национален хиподрум Банкя.
Експонатите, които ще бъдат изложени на тазгодишното изложение, ще  включват едни от най-ранните марки и модели американски автомобили, започвайки с модифицирана версия на Ford T-Model от 1926 г. и достигайки до днешните поколения на легенди   като Dodge Challenger, Chevrolet Corvette и Ford  Mustang. Класически „Мuscle  cars“   като Chevrolet Camaro, офроуд модификации на Jeep Wrangler и Jeep Cherokee, както и други атрактивни марки автомобили като Cadillac Eldorado, Dodge Coronet, Chevrolet Bel Air, Ford Thunderbird и Ford Grand Torino също са сред бижутата на членовете на клуба.