Мараджиев: Имаме реален шанс да спечелим кметове на ГЕРБ в 6-7 общини

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област се срещна с актива на ГЕРБ в Брезово

Областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев заедно с административния секретар и кмет на Раковски Павел Гуджеров и с областния ръководител на Жени ГЕРБ – Евелина Апостолова се срещнаха с общинското ръководство и членове на ГЕРБ - Брезово.
„Имаме реален шанс да спечелим кметове на ГЕРБ в 6-7 общини в Пловдив област, сред които се надявам да е и Брезово. Затова искаме вашата подкрепа. Ако работим заедно, лице в лице с хората по малките населени места, така както го прави кметът на Свежен Христо Енков, ще успеем“, категоричен бе Георги Мараджиев. Той призова да се следва примерът на кмета Енков, който показа как едно малко село в община Брезово може да влезе в новинарските хроники с добри новини и така  информацията за видимите резултати да стигне бързо до хора от различни възрасти. Мараджиев допълни, че е впечатлен от хъса и трудолюбието на Енков. По думите му според местните  кметът Христо Енков е деен човек и ентусиаст, който  работи с голяма доза адреналин при изпълнението на всяка задача, с която се захваща в професионалния си път, като единствената му цел е да върне старата слава на Свежен.
Самият Христо Енков сподели, че "само ако вярваш в това, което правиш и хората ще повярват, важен е личният пример". За да са информирани жителите на малкото населено място, Енков създава Фейсбук страница на кметството, където публикува всичко свършено от него и екипа му. И не след дълго селото става известно с това, че и 80-годишните баби и дядовци научават новините от фейсбук. Думите му подкрепи и Павел Гуджеров, който също даде за пример общините, управлявани от ГЕРБ и как там проектите се реализират с бързи темпове в името на хората.
„Община Раковски е съвсем близо, черпете идеи и опит от нас и разчитайте на нашата подкрепа“, каза Гуджеров. По думите му там, където управляват БСП, в хората има апатия и песимизъм. Затова представителите на ГЕРБ трябва да са сред жителите на малките населени места и да повдигат духа, като дават за пример успешните общини в област Пловдив – Стамболийски, Раковски, Съединение, Марица, Родопи, защо не и село Свежен в община Брезово. „Ако обединим дясно мислещите хора имаме шанс срещу БСП, дори и в Брезово", завърши Мараджиев.