Над 5200 посетители се стекоха на най-голямото шоу за американски автомобили

“Ride'N'Roll American Heritage in Bulgaria” се проведе в Международен панаир Пловдив

Повече от 5200 посетители се стекоха на най-голямото шоу за американски автомобили - “Ride'N'Roll American Heritage in Bulgaria”, което се проведе на 20 и 21 октомври в Международен панаир Пловдив. То събра 121 представители на американската автомобилна индустрия. Публиката видя впечатляваща колекция от водещи марки леки коли, джипове и пикапи, както и ретро автомобили.
Дойдоха зрители от София, Варна, Бургас и други градове. Те се насладиха на лукса на 11-метрова лимузина „Хамър Н2” и малко по-късата „Линкълн Таун Кар”, които бяха две от многото варианти, предлагани от LimosBg.com. Гостите имаха възможност да разгледат новите модели на Jeep - „Compass” и „Renegade”, а двама от тях спечелиха тестдрайв уикенд от томболата, организирана от представителството на марката в България.
Невероятни експонати показа фирма „Евромикс“, която доставя директно от САЩ автомобили, джипове, мотори и лодки. Offroad клубове от България демонстрираха своите мощни американски машини. Високо проходимите возила, подходящи за трудни планински терени, от различни марки украсиха и осветиха изложбеното поле със своите ярки фарове. По-голямата част от тях бяха снабдени с изключителните светлини на 2R.
Модифицирана версия на легендарния Fort T-Model от 1926 г. и оригинален „Форд Мустанг“ от 1966 г. бяха сред хитовете на “Ride'N'Roll” тази година. Някои от показаните модели имаха двигатели с респектиращата мощност от 500-600 конски сили. Феновете не пропуснаха да си направят снимки с най-впечатляващите експонати.
Гостите на изложението се насладиха и на автентични американски ястия, приготвени от „Momento +”. Най доволни бяха любителите на тексаско барбекю, тъй като опитаха пържоли с дебелина два пръста, изпечени на жар от двугодишни плодни дръвчета. Вкусната храна беше придружена от уникалното вино „Friends Fun Wine” с кокос, капучино и еспресо, което скоро навлезе в Европа и България. То се предлага не само в кенове, но и в арт бутилки на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. Звездата от „Фермата“ Димитър Господинов – Гуспата щедро ги раздаваше като награда в състезанията по стрелба с лък и арбалет и други атракции, организирани от екипа на реалити формата.
Автомобилното шоу беше съпроводено с много игри за публиката. Във всяка от тях имаше и специална награда от Toptul - професионални инструменти за автосервизи, но вече и за горди собственици на американски автомобили, както и много подаръци към наградите. Водещият Ники Станоев неуморно забавляваше посетителите и изложителите през цялото време, а „Монстърите” поддържаха високия градус на емоциите, като раздаваха от тяхното гориво на всеки участник и зрител.
“Ride'N'Roll 2018” стана истински празник и ни амбицира догодина да направим най-грандиозното шоу за американски машини, провеждано в България, заявиха от Клуба на собствениците и феновете на американски автомобили, който организира изложението.