Областното ръководство на ГЕРБ-Пловдив се срещна със структурата на партията в Хисаря

Във всяко населено място ГЕРБ-Хисаря има активни и подготвени хора

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и административният секретар Павел Гуджеров, както и областният ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов, се срещнаха с общинското ръководство и кметове на ГЕРБ в Хисаря. Общинският ръководител Бойко Гавраилов запозна новото областно ръководство с политическата ситуация в общината и с работата на  структурата по селата. Той увери, че във всяко населено място ГЕРБ-Хисаря има активни и подготвени хора, които с отдаденост работят за каузата ГЕРБ. Членовете на партийната структура подпомагат в ежедневната им дейност по-възрастните хора, осигуряват им лекарства и продукти от първа необходимост. Бойко Гавраилов увери, че представителите на общинската организация на ГЕРБ-Хисаря говорят с хората очи в очи, чуват нуждите им и винаги се опитват да намерят решение.
„Вярвам, че тук имаме шанс отново да управлява ГЕРБ. Имате опита, натрупан през годините, виждам, че сте си взели и поука от загубата“, каза областният координатор Георги Мараджиев. По думите му „с тази добре организирана и сплотена структура избори  могат да се печелят от първи тур“.  Той похвали работата на членовете на организацията по селата и заяви, че колкото е по-близка срещата с хората и колкото по-бързо се върши работата, толкова по-добри ще са резултатите на предстоящите избори.
„Вие имате дух и сте една добре работеща структура, сигурен съм, че на следващите местни избори ГЕРБ ще бъде на мястото, на което трябва, а именно кметското", категоричен бе Павел Гуджеров. Той допълни, че преди това трябва да бъдат спечелени изборите за Европейски парламент. Според Гуджеров те ще бъдат трамплина за едни успешни местни избори.
„Дайте шанс на младите хора, отворете структурата за свежи попълнения", призова областният координатор на МГЕРБ Владимир Пильов. С опита на по-възрастните и с ентусиазма и новаторството на младежите ще успеем на следващите избори, каза още той.
В заключение областният координатор Георги Мараджиев увери присъстващите, че могат напълно да разчитат на подкрепата на областното ръководство, което „ще застане зад всяка една добра идея и ще помогне при разрешаването на всеки един проблем“.