Тодор и Мирослава от Арт Войс Център са звездите на церемонията Кмет на годината

Двамата млади пловдивски изпълнители са единствените избрани да пеят

Двамата млади пловдивски изпълнители са единствените избрани да пеят на церемонията по награждаване на победителите в престижния конкурс в София
Официалната церемония по обявяването и награждаването на победителите в конкурса „Кмет на годината“ 2018 ще се състои на 15 ноември 2018 г. в НДК. На церемонията ще пеят единствено две от малките – големи звезди на популярната музикална школа „Арт Войс Център“ от Пловдив.
Тодор Борисов на 12 години впечатли всички с прекрасното си представяне на Грандиозното закриване на Webit.Festival Europe, част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите. То ва бе водещото събитие на българското председателство на Съвета на ЕС по въпросите на цифровите технологии през юни в зала Арена Армеец.
Мирослава Тодорова на 16 години бе обявена за джаз принцесата на България в последния риалити песенен формат „Х фактор“ и спечели сърцата на жури и публика с изключителната си класа, талант и вкус за музика.
„Много съм щастлива! Поканата е огромна чест за пловдивската Вокална школа и признание за високата класа на младите и таланти“, сподели Руми Иванова – ръководител, музикален педагог и ментор на „Арт Войс Център“.
Конкурсът „Кмет на годината“ е уникална инициатива, която стартира в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. Специални гости на официална церемония по обявяването на победителите в конкурса „Кмет на годината“ са представители на парламента, правителството, Европейската комисия, Европейския парламент, европейски общини, отличаващи се с добри практики, които могат да се приложат у нас, държавни институции, обществени организации, представители на бизнеса.