Google с безплатно обучение във Велико Търново за ефективно онлайн присъствие на бизнеси

Велико Търново Лайф

12-11-2018, 14:56

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Екипът на Google Дигитален гараж гостува за втори път във Freeдом21 тази година

За втори път тази година във Велико Търново гостува екипът на Google Дигитален гараж. Този път събитието ще е на 13-ти ноември от 19 ч. в пространството за работа и събития на Велико Търново Freeдом21, като темата за ефективното онлайн присъствие е още по-задълбочена, за да бъде максимално полезна на гостите.

След обучения в 37 български града, лекторите са забелязали повтарящи се грешки в управлението на онлайн присъствието на бизнесите, с които са се срещнали. На точно тези проблеми те ще обърнат внимание на обучението във вторник. Програмата ще включва 7 подтеми:

Стратегия, цели и подготовка за извеждане на бизнеса онлайн

Оптимизация на хора – копирайтинг и потребителско поведение

Фактори за добро класиране в търсачката

Етапи при SEO

Google Analytics

Google Tag Manager

Социални мрежи (Facebook и Instagram)

Пълната програма на събитието, както и повече информация, могат да бъдат намерени на Facebook страницата на Freeдом21 - @Freedom21vt. Мястото се намира на ул. Стефан Стамболов 21, точно след втората тераса с гледка към Конниците, посока Царевец.

Събитието е насочено към все по-нарастващата група на фрийленсъри в Търново, както и към предприемачи и собственици на малък и среден бизнес. Разбира се, е отворено и към всеки с интерес в сферата. Входът е свободен, но се изисква регистрация, която може да бъде направена от този линк: https://bit.ly/2QQXqeD