Антони Здравков:Във всички мачове ще има футболисти, на които ще бъде давана почивка

Нашият отбор изигра много срещи до този момент

Старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков коментира ситуацията около отбора преди предстоящия сблъсък в Лига Европа с Байер (Леверкузен).


"Ситуацията е леко притеснителна, тъй като имаме играчи с леки проблеми. Не желаем да рискуваме тяхното здраве. Ще изчакаме до утре, за да видим дали ще ги използваме. При всички положения ще има ротации, предвид сгъстения цикъл. Това е съвсем нормално. Във всички мачове ще има футболисти, на които ще им бъде давана почивка, защото нашият отбор изигра много срещи до този момент.

Доминик Янков тренира всеки ден с нас. Знаем какво може и какво му липсва, за да изгради своето бъдеще. Той също изигра доста мачове с националния отбор в юношеските квалификации. Има и травма. Ще преценим какво е състоянието му. Събраха се много мачове и футболистите чувстват голяма умора. Показателите им като физическа подготовка обаче са доста добри, надявам се да издържат.

Няма настроение като на победители. Има обаче махане на напрежението. Надявам се в мачовете, които предстоят, отборът да се справи добре. Имам идея да се даде шанс на тези момчета, които са играли по-малко. Всеки футболист заслужава да влезе в игра, всички са с професионални договори", коментира Здравков, цитиран от "Дарик" радио.