Столичната община ще се включи в 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

60 държави ще представят културата и традициите си

Столичната община ще се включи в 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. На щандовете на базара ще бъде екипът на  отдел „Международна дейност и протокол“, който ще предлага благотворително сурвачки, направени от деца от различни столични училища.

60 държави ще представят културата и традициите си на ежегодния Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Тази година събитието ще се проведе на 2 декември, неделя, от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети за базара могат да бъдат закупени онлайн,  както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Акцентите в програмата на благотворителното събитие бяха представени днес на специална пресконференция, в която се включиха Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София, Никол Симънс, съкоординатор на 24-тото издание на Базара, както и ключови спонсори и партньори.

В тазгодишния Благотворителен базар ще се включат петима от най-обичаните музикални артисти в България. Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева и Деси Андонова ще представят своите най-големи хитове между 13:00 и 16:00 часа в зала 4 в Интер Експо Център. От 17:00 до 19:00 часа Устата и музикантите от „Мехехе“ пък ще  участват в специалното събитие „Вечер на Базара“, което ще се проведе за първи път тази година.

„Повече от 20 години Благотворителният базар на Международен женски клуб – София дава възможност на всички ценители на световната култура да се включат в едно уникално околосветско пътешествие. Само за ден столицата ни се превръща в пресечна точка на традициите на страни от цял свят, обединени около важни социалнозначими каузи. По този начин ние се борим за създаването на една по-добра България – мисия, която заслужава подкрепата на всеки един от нас“ – сподели Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.

Всички приходи от Базара ще бъдат дарени за благотворителните инициативи и проекти, които Международен женски клуб – София подкрепя. През 2017 г. на събитието бяха събрани 373 000 лв., с които бяха подкрепени 24 значими каузи, като целта на организаторите е тази година мероприятието да постигне още по-забележителни успехи.

Стандартните билети за Базара са на стойност от 6 лв., а тези за студенти и пенсионери – 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена от 14 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност от 25 лв., който предоставя достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, както и специални подаръци от Международен женски клуб – София. Всички желаещи да посетят Базара могат да закупят билети с намаление предварително от мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

24-тият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се провежда със специалната подкрепа на ContourGlobal, „МБАЛ-Уни Хоспитал“ – Панагюрище и Novo Nordisk. Основен принос за реализацията на събитието имат и партньорите на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., ЦУМ, "Форс Делта" ООД, Уни Кредит Булбанк, Екопак, Allied Pickfords, Nu Boyana Film Studio, Metropolitan Hotel, Българска търговско-промишлена палата и Съвет на жените в бизнеса. 

За Международен Женски Клуб – София:

Международен женски клуб – София е организация с нестопанска цел със следната мисия: посрещане и подпомагане на новодошлите в България, задълбочаване на познанията за страната, насърчаване на добрата воля и приятелството сред членовете на клуба и оказване на финансова и материална подкрепа, насочена към социалнозначими каузи. Организацията се състои от 110 членове, които представляват 42 държави от цял свят.

Повече за Международен женски клуб – София може да откриете на:

http://www.iwc-sofia.org /  https://www.facebook.com/IWCSofia2018/

Повече за Базара може да откриете на: https://www.facebook.com/events/1127253464092010/

Билети за Базара може да закупите от:

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?lang=BG&ID=44309

За допълнителна информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на

press@m3bg.com и  02/ 818 70 10.