Андрей Новаков, ГЕРБ: Нашите опоненти знаят само как да рушат

Мисия

20-05-2019, 11:57

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Българският дух е на всяка крачка във Велико Търново, заяви още Новаков

Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години е без алтернатива. От най-малкото село до най-големия град, хората оценяват постиженията от реализацията на проектите с европейско финансиране. Но нашите опоненти знаят само как да рушат, не и да градят. Това каза при среща с граждани третият в листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков, който в предходния мандат на ЕП бе сред най-дейните представители на България.

Българският дух е на всяка крачка във Велико Търново, а великотърновци са едни от най-гордите българи, заяви още Андрей Новаков. Той поздрави кмета Даниел Панов с това, което постига за общината.

Към съмишлениците на ГЕРБ от региона третият в листата под номер 12 се обърна с думите: „Никой в съвременната история на България не е постигнал повече от ГЕРБ и няма да завещае повече на нашите деца. Подпечатахме с дела това, което написахме с мастило и нямаше да успеем без вас! Вие сте силата на ГЕРБ, вие не се уплашихте и не се отказахте, когато беше тежко и вие сте причината да продължим, а днес да сме горди с това което постигнахме“

„За да продължи възходът на България, единственият избор в неделя е номер 12 в бюлетината“, категоричен е Андрей Новаков.

Дейността му като български представител в ЕП ще бъде запомнена с яростната съпротива срещу несправедливия пакет "Мобилност", увеличеният с близо 4 млрд. лв. европейски бюджет за България, поведената битка срещу двойния стандарт, програмите A.L.E.C.O. и O.R.E.L., платформата "Selovoditel".