Пълен площад посрещна в Рибново кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС за кмет на община Гърмен

Подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на улици и привличане на инвеститори – това са приоритетите на кандидат-кмета

Пълен площад посрещна в с.Рибново кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС за кмет на община Гърмен - Галип Мисирков, на село Рибново - Ибрахим Джуркин и листата за общински съветници с водач Верхад Ислямов.
Кандидатите на коалиция ГЕРБ/БЗНС имат подкрепата на най-голямата mарламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, имат подкрепата и на правителството. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева пред жителите на с. Рибново. „Нашите кандидати са подготвени и можещи хора с амбицията да променят общината. Искаме вашето доверие за следващите четири години, защото никога не сме отстъпвали от принципите си, общинските съветници от ГЕРБ го доказаха с работата си през предходните мандати”, каза още Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че правителството никога не е делило общините по партийна принадлежност. „Бюджетният излишък се разпределя така, че да достигнат допълнителни средства до всяко населено място. Само за предходната година в община Гърмен с постановление на Министреския съвет за преведени 1,7 млн. лв. допълнително за реконструкция на уличната мрежа, за строителство на нови детски площадки и спортни съоръжения”, посочи Савеклиева и призова на 27 октомври жителите на Рибново да подкрепят кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС с №67 в интегралната бюлетина, за да има промяна в община Гърмен.
„Искам да обединя хората, да изкореним омразата. Ако бъда избран за кметq се ангажирам общинската администрация да работи прозрачно, в услуга на хората. Сред приоритетите ми са подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на уличната мрежа в населените места, подпомагане на училищата и детските гради и най-важното – създаване на условия за привличане на инвеститори в общината, за да се разкриват нови работни места”, обърна се към жителите на Рибново Галип Мисирков.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"