Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност

Общество

13-10-2020, 10:23

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Доц. Ангел Кунчев: Няма да има затваряне на всички училища

Доц. д-р Ангел Кунчев: Нито ще затваряме училища, нито ще слагаме КПП-та

Доц. д-р Ангел Кунчев: Има масово неспазване на мерките и умора на обществото към тях

Ангел Кунчев: Налага се удължаване на извънредната епидемична обстановка в страната

Доц. д-р Ангел Кунчев: Заразяването с COVID-19 сега става по-лесно

Доц. Ангел Кунчев: Няма да има масово тестване на контактни лица при заразен ученик

Доц. Ангел Кунчев: Няма да има масово тестване на контактни лица при заразен ученик

Проф. Аргирова: В момента COVID-19 се разпространява по-лесно и е по-заразен

Без нови случаи на COVID-19 в област Русе, двама излекувани за изминалото денонощие

Отново рекорд: 612 заразени с COVID-19, седем са починали

Шестокласници от СУ „Емилиян Станев“ са под карантина заради заразен с COVID-19 съученик

Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията в условията на COVID-19

Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар за управители на ресторанти, барове, дискотеки, клубове и др., който ще е посветен на правилните мерки и дейности за безопасна и висококачествена грижа за клиентите в условията на пандемия. Уебинарът е в следствие на ангажиментите към обществото на двете организации да предприемат възможно най-адекватните мерки срещу разпространението на COVID-19.

В рамките на уебинара държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще представи актуална картина на заболеваемостта, ще коментира новите научни открития за вируса, включително за предаването му, както и ще даде насоки за това какви дезинфектанти да се използват, как да се дезинфекцира и почиства най-оптимално, за да бъдат защитени клиентите на различните видове заведения. Участниците в събитието ще имат възможност да обсъдят санитарните изисквания за различните типове заведения, както и актуални въпроси, свързани с грижата за клиенти в условията на пандемия.