Жребият за Sofia Open 2020 е на 6 ноември, ще се излъчва онлайн

Sofia Open 2020 започва на 7 ноември (събота) с мачовете от първи кръг на квалификациите

Жребият за основната схема на Sofia Open 2020 ще бъде теглен на 6 ноември (петък) в 15 часа в зала "Арена Армеец", където от 7 до 14 ноември ще се проведе петото издание на турнира от категория АТП 250. Жребият ще бъде излъчен на живо на официалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis.

Предварителна програма:

Sofia Open 2020 започва на 7 ноември (събота) с мачовете от първи кръг на квалификациите. Първата сесия стартира в 12 часа, а втората - от 18. За 8 ноември (неделя) са предвидени мачове от втори кръг в квалификациите и първи кръг на основната схема на сингъл, като сесиите са от 13 и от 18 часа. В дните от 9 до 13 ноември, когато ще се играят срещи от първи и втори кръг, четвъртфинали и полуфинали на сингъл и на двойки, са със сесии от 12 и 18 часа. Финалите на двойки и на сингъл на 14 ноември (събота) са предвидени за 12 и 15 часа.

Във връзка със специалните и изключително строги изисквания на АТП и въведените задължителни правила за работа, както и заради задължителното спазване на всички действащи противоепидемични мерки по време на турнира ще има специални правила за работа на представителите на медиите.

Напомняме ви, че по изискване на АТП всякакъв физически контакт и близост с тенисистите и длъжностните лица от АТП е забранен. Поради тази причина и жребият ще може да бъде проследен само онлайн.

Подсигурили сме и допълнителна възможност за професионална работа в настоящата ситуация. Кадри от жребия с качество за телевизионно излъчване ще бъдат налични за сваляне от сървър.

Всички официални пресконференции ще бъдат "виртуални". За целта одобрените за "виртуални акредитации" ще получат и линк от АТП, чрез който ще може да участват в пресконференциите през Zoom.