Областният координатор на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров се срещна с жителите на Славовица

Представиха кандидата за кмет на селото Георги Георгиев за предстоящите частични местни избори

Мирослав Петров, областен координатор на ГЕРБ – Плевен и Цветомир Генчев, областен секретар, се срещнаха с жителите на село Славовица. На срещата, Мирослав Траянов, общински ръководител на партията в Долна Митрополия, представи кандидата за кмет на селото Георги Георгиев за предстоящите частични местни избори на 28 февруари. Toва съобщиха от пресцентъра на партията.

"Георги Васков Георгиев е на 32 години. Той и семейството му живеят в с. Славовица, познава проблемите на селото. Млад, енергичен, с възможности и желание да работи за по-доброто на своето село”, категоричен бе Траянов.

"Познавайки проблемите на всеки жител, ще помогна според възможностите си за тяхното решаване, като приоритет за мен остават възрастните хора”, каза кандидатът за кмет. "Ще работя за решаване на проблема със зимното почистване на селото, с подкрепата и на кмета на Община Долна Митрополия, за подобряване на околната среда и чистотата на селото, залесяване и отстраняване на нерегламентираните сметища. Земя и пасища за всички, които имат необходимост, като прекратя практиката за безразборното ползване на общински земи и пасища. Ще се погрижа и за постоянното ползване на околовръстния път за тежкотоварна техника, както и за разрешаване на проблема с довеждащите води от двата водоизточника до помпената станция на селото”, смята Георги Георгиев.