Красен Кралев и Красимир Михалев откриха нова спортна площадка в село Слънчево

Кандидатът за кмет на Слънчево от ПП ГЕРБ Красимир Михалев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев откриха новоизградената спортна площадка в селото.

На събитието присъстваха кметът на Община Аксаково инж. Атанас Стоилов и областният управител на Варна Стоян Пасев, съобщава Varnautre.
Съоръжението е изградено със средства от ДФ “Земеделие” по “Програма за развитие на селските райони” 2014-2020. Спортната площадка е достъпна за хора с увреждания.
"Новоизграденият обект, освен че е предпоставка за насърчаване на масовия спорт, и място за срещи, провеждане на състезания, турнири и спортни събития, създава подходящи условия за спорт и отдих в свободното време за децата и младежите, живеещи в населенито място", коментира министър Кралев.
Кандидатът за кмет на селото Красимир Михалев обяви, че основните приоритети, по които ще работи, са подобряването на водоснабдяването и цялостната инфраструктура на селото и подпомагане на самодейните състави.

Спортният министър Красен Кралев, Красимир Михалев, кметът на Община Аксаково инж. Атанас Стоилов и областният управител Стоян Пасев бяха посрещнати по стар български обичай с хляб, сол и изпълнения на групите за автентичен фолклор в читалището на село Слънчево, което е реновирано по проект “Красива България”.