Корнелия Нинова бяга от "Златния скункс" в стил "Бързи и яростни"

Боби Ваклинов се впусна в луда гонка с лидера на БСП

Боби Ваклинов се впусна в луда гонка в стил “Бързи и яростни” с лидера на БСП – Корнелия Нинова. Репортерът на “Господари на еефира” се опита да връчи на Нинова “Златен скункс” заради слабия изборен резултат на партията ѝ, но тя успя ловко да избяга от него .

В публикуваното видео на „Господарите“ (ГЛЕДАЙТЕ ТУК) Ваклинов опитва да каже на Нинова, която вече отпрашва с карания си от шофьор автомобил пред БНТ, че за първи път от десетилетия БСП се оказва трета сила.

"Нали знаете, че до „Позитано“ ще ви хвана. Няма измъкване, Станишев 6 месеца съм го гонил“, вика репортерът, тичащ след колата на червената шефка.

Пред сградата на Министерски съвет, където го отвежда гонката, Ваклинов отбелязва, че там е искала Нинова да се нанесе, ама... Не вижда на този етап как ще стане...

В крайна сметка Ваклинов настига Нинова пред централата на БСП, но тя влиза зад гаражна врата, а самият журналист е спрян от друг мъж.

"Щом започвате като Станишев да се криете, не са добре нещата“, закача се с председателката Ваклинов, който за финал се заканва, че това е едва „Ден 1“ от опитите за връчване на „Скункса“.