МГЕРБ - Кюстендил номинира членове на Националния изпълнителен съвет на младежката структура

Трима бяха номинираните млади хора от област Кюстендил

Младите хора от ГЕРБ – област Кюстендил направиха номинации за членове на Националния изпълнителен съвет на младежката структура.
Трима бяха номинираните млади хора от област Кюстендил за членове на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ. Номинации получиха настоящият областен координатор Нели Точева, Стефани Стефанова от община Кюстендил и Десислава Александрова-Мирчова от община Бобов дол.
По време на областното събрание бяха обсъдени и идеи за промени в Правилника за организация на МГЕРБ. Присъстващите се обединиха и около предложението възрастовата граница за членство в структурата да бъде вдигната на 35 години.
Областният координатор на ГЕРБ - Кюстендил Даниел Данчев, който уважи събранието, благодари на младите хора за активната работа и подкрепата, която са оказали по време на цялата изминала кампания. „Имаше много смислени идеи, генерирани от вас, които реализирахме под една или друга форма. Надявам се и за предстоящата предизборна кампания да можем да разчитаме на вашата енергия, добри идеи и хъс за работа. Уверихте се, че в листата ни за народни представители дадохме път на млади и доказали се хора, а аз ви уверявам, че така ще бъде и занапред. ГЕРБ върви към обновление и ще се дава все повече път на младите в управлението“, заяви Даниел Данчев.
Новият областен координатор Нели Точева от своя страна благодари на присъстващите за отделеното време и за приемствеността, която наблюдава във всяка общинска структура в областта. „Цени се всяка една идея и мнение. Имаме пълна подкрепа и чуваемост от страна на ръководството и областния ни координатор г-н Даниел Данчев“, коментира Нели Точева.