Янислав Герчев благодари на Красен Кралев за подкрепата в един много труден момент

Първият български участник на Световното първенство по джудо – Янислав Герчев благодари на Красен Кралев за подкрепата. Припомняме, че Герчев си осигури второ участие на най-големия спортен форум на планетата следващия месец.

Ето какво написа състезателят ни по джудо в социалната мрежа Фейсбук:

Искам да изкажа своите искрени благодарности на Красен Кралев, човекът, който застана зад нас в един много труден момент и ни подкрепи, когато старото ръководство на федерацията по джудо се отказа от нас.

Благодаря на сегашното ръководство в лицето на Румен Стоилов и Даме Стойков за всичко, което правят за мен и целият национален отбор по джудо.

Също така сърдечно благодаря и на старши треньора и мой баща – Атанас Герчев за всичко, през което мина за тези години заради нас и не се отказа в нито един момент. Благодаря и за сладката подкрепа на Боровец – вафли и бисквити, които осигуряват спокойствието ми и ме мотивират да продължавам напред и да бъда все по-успешен. КЦМ груп, Стико 90, Стабил.

Аспарух Тошков с теб всеки свален килограм е лесна работа!

И не на последно място – моето семейство. Късметлия съм, че ви имам. Благодаря на всички вас, без които успехите ми не биха били възможни!