Красен Кралев: Трябва да водим дебат по ключови теми за държавата ни

"Срещу нас няма аргументи, а само фалшиви новини", заяви Кралев

“Броени дни преди изборите все още не сме чули от опонентите си никакви идеи по секторните политики. Това е едно от поредните доказателства, че задкулисието се опитва да превземе държавата”, написа на профила си във Фейсбук Красен Кралев.

Той посети варненското село Чернево, където се срещна с кмета на селото Красимир Чолаков, както и с кмета на община Суворово Данаил Йорданов.

“Говорихме накъде върви държавата ни през последните месеци на хаос и реваншизъм. Като партия, разполагаща с доказани експерти, сме на мнение, че трябва да водим дебат по ключови теми за държавата ни. Но срещу нас няма аргументи, а само фалшиви новини. Ако една седмица преди толкова важни за страната ни избори, канидидат-управляващите не могат да обяснят на избирателите какво ще се случи с образователната реформа, със зелената сделка и с икономиката, това означава, че или те нямат визия по тези теми, или чакат нареждане от Някого”, подчертава Кралев.

“Извоювали сме трудно демокрацията и затова ние от ГЕРБ-СДС ще се борим да я запазим”, категоричен е Кралев.

“Ще продължа да полагам усилия за развитието на спорта и няма да се откажа от тази своя кауза”, припомня Кралев.

Той подари на ФК „Черноморец 1946“ Чернево екипи за футбол, топки и мрежи за вратите на стадиона. “Пожелах им много успехи и да запазят спортния си дух, който шлифова характери!”, завършва Кралев.