Кралев: Построените магистрали, пътища, болници и спортни зали не могат да бъдат заличени

Нашето правителство сложи край на контрабандата и олигархията не може да ни го прости, отбеляза той

Горд съм, че бях част от последните две правителства на Бойко Борисов, тъй като ние сме единствените, които правят така, че населените места да се развиват. По време на правителствата на Борисов се изградиха десетки пътища, спортни площадки, пречиствателни станции. Партиите, които се представят за носители на „промяната“, в момента рушат реда в страната под командата на олигархията. Единствената задача на служебното правителство на Радев е да се пробват да ни изчегъртат. Но построените магистрали, пътища, болници, спортни зали не могат да бъдат изтрити или заличени. Това написа Красен Кралев профила си във Фейсбук след проведена среща с над 100 членове и симпатизанти на ГЕРБ в община Дългопол.

"Нашето правителство сложи край на контрабандата и олигархията не може да ни го прости! Именно затова тези, които в момента финансират политическите аватари, ни атакуват толкова ожесточено чрез тях. Но аз съм убеден, че хората виждат каква подмяна се готви и няма да го допуснат", отбелязва доскорошният спортен министър.

Кралев благодари на кмета на Дългопол Георги Георгиев за активната работа в общината. "Жителите тук виждат направеното от управлението на ГЕРБ и не се поддават на популизма. Последните години във Варна са инвестирани над 1 млрд. лева, които промениха областта. Подобрихме значително и спортната инфраструктура", подчерта той.

В Игнатиево, община Аксаково, Красен Кралев и кметът Атанас Стоилов откриха новото футболно игрище, което е изградено по време на неговия мандат като министър на спорта. Двамата изгледаха приятелската среща между футболните клубове „Левски Аксаково“ и „Игнатиево“, на които Кралев подари екипи и футболни топки. Той подчерта, че амбицията му е във всяко населено място да има спортно игрище.

Кралев спази традицията преди избори винаги да посещава родното село на баща си - Арковна. "Разговорите с по-възрастните хора там винаги ме зареждат много. Благодаря за подкрепата, която получих от жителите на селото", сподели ексспортният министър.

Той допълва, че след това с кмета на Суворово са посетили общинския пазар, който по негова инициатива се организира всяка събота и събира хора от цяла Северна България.

Кралев се е включил и в откритата приемна, която ГЕРБ-Варна организират ежедневно в центъра на града.

"Истинската социология се прави по време на личните срещи с хората!", посочва той.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен