Кралев: Близо 500 млн. лв. са направените инвестиции в спортната инфраструктура

Красен Кралев продължават срещите си с варненските спортисти

“Близо 500 млн. лв. са направените инвестиции в спортната инфраструктура в цялата страна. Под моето ръководство ММС реконструира над 100 тренировъчни обекта. Това са факти, които не могат да бъдат подменени или изчегъртани. Докато провеждам срещи с представители на различните спортове, получавам благодарност от тях за това, че ГЕРБ поставихме спорта като приоритет на държавата”, написа в профила си в социалните мрежи Красен Кралев след поредица от срещи със спортните клубове във Варна и региона.

"По покана на Руслан Тошев, който е президент на „Българска федерация по шах 1928“ и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС присъствах на 25-ия пореден турнир по ускорен шах. Турнирът се организира от ГЕРБ и в него се състезаваха над 100 участници от различни възрастови групи. Много се радвам, че в родния ми град един от най-интелектуалните спортове е толкова популярен”, отбелязва Кралев.

Той посети също и спортните клубове по тенис на маса „Комфорт“ и „Корабостроител 92“. “Увеличихме средствата за спортните клубове двойно като намерението ни е да има ново увеличение на средствата през всяка една от предстоящите години. При следващо управление на ГЕРБ-СДС обещах на клубовете по тенис на маса да осигурим нови маси за залата”, подчертава Кралев.

Заедно с кмета на гр. Бяла инж. Пеньо Ненов Красен Кралев присъства и на футболната среща между ветераните на ФК „Черноморец Бяла“ и сборен отбор от Варна, която се проведе в памет на легендата на футбола в Бяла – Йордан Спасов. Той подари футболни топки и нови екипи на ФК „Черноморец Бяла“ и им пожелах много успехи на терена.

“Ако получим отново доверието на хората, ще продължим с изграждането и реконструкцията на спортни обекти и съоръжения за практикуване на елитен и масов спорт. Вярвам, че само така България ще постига световни успехи в спорта”, категоричен е Кралев.