Борисов: За някои демокрацията е Рашков да кърка пред президентството и да го снимат

Благодаря на Господ, че не ни убиха, заяви лидерът на ГЕРБ

Гласувах за единствената демократична партия. Ние останахме единствените демократи! Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, след като гласува в Банкя. По думите му Европа доживя да види избори по венецуелски и по мадурски. „Тотален хаос е в страната, а в чужбина е кражбата на века! Влизат уж специалисти, пипат машините, никой не ги знае какви са. Сега от Бурса ни се обаждат, от Одрин, чудо голямо е!“, изрази възмущението си Борисов. Той обясни, че в чужбина машини се манипулират от мними специалисти. „Хаосът, който създадоха е видим. С часове висят хората по опашките. ЦИК спи. Хората почнаха в 7 работа, на тях в 9 им е първото заседание. Хиляди жалби – спрени машини, няма хартия, няма принтери, няма нищо. Тотален хаос!“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов бе категоричен, че целта на управляващите е да провалят изборите. „Демокрацията за тях е лошо нещо. За тях е Бойко Рашков да кърка пред президентството, Вие да го снимате и да викат това е демокрацията. Те имат цялата власт. Цяла седмица терор навсякъде. Бойко Рашков направи параван и аз много чакам сега да излязат резултатите от изборите, да видите докато той всеки ден хвърляше обвинения към ГЕРБ и СДС, какво са правили в циганските махали другите партии. Просто ще се наслаждавате на резултатите“, заяви председателят на ГЕРБ. Борисов благодари на Господ, „че ни оставиха живи. Защото тези, са толкова опасни, че как не ни затвориха, не ни убиха… Те са деветосептемврийци. Те са правили, тези хора, лагерите. Те са хвърляли на прасетата хората. Същите тези“, посочи председателят на ГЕРБ.

"Нека народът днес да си каже вота. Ще се видим пак, надявам се. Никой не им знае сценария. Те и „Монд“ се объркаха със сценария вече. Този журналист стана пишман, че е взел интервю в България“, каза Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос относно сценария за управление след изборите. Лидерът на ГЕРБ пожела най-вече избирателите да останат живи. „Че в тази жега, при тези опашки километрични, при този хаос, при тази тотална лъжа – спряла машина, спрял ток, едни носят бюлетини, други принтери нямали… Обаждат се хора, стоят с часове вече в „Изгрев“. С часове!“, възмути се Борисов. В отговор на журналистически въпрос той заяви, че дори при всякакви безобразия, ГЕРБ няма да иска касиране на изборите, „защото тези трябва да си покажат докрай истинските мутренски номера и съдържание най-вече“.