Кубрат Пулев: Не мога да повярвам, че се стигна до хора като Трифонов

Той изрази мнение, че вотът за Трифонов е наказателен

Искам в България да има държавност, която да се грижи за този народ. За такава България гласувах. Това заяви боксьорът Кубрат Пулев пред „България он еър“.

Според него резултатът на Слави Трифонов е заявка за промяна. Той беше категоричен, че шоумен не може да бъде лидер на България: „Трябва да има волята и интелекта да се справи. Аз не го виждам това в Слави Трифонов“. „Шоуто започва. Започва и криеницата. Такъв лидер не съм виждал никъде по света. Не виждам как ще успеят по този начин. Не мога да повявам, че се стига до хора като Трифонов.“, каза Пулев.

Той изрази мнение, че вотът за Трифонов е наказателен: „Смятам, че трудно ще се състави правителство“. Боксьорът говори и за политическия си проект: „За мен България е раят. Аз така се чувствам тук. България трябва да се ръководи от съвсем нов тип политици. Имам приятелски разговори с политиците от всички партии и оставам с впечатление, че тези хора нямат любов в сърцата си към България“. По думите му хората не биха искали той да влезе в политиката, защото „ще бъде омаскарен и наплют“.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"