Великотърновката Паулина Петрова е сред Топ 100 HR професионалисти в България

Велико Търново Лайф

21-07-2021, 10:50

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Паулина Петрова - Senior Talent Acquisition Consultant в Astrea Recruitment - е сред отличените в класацията на Career Show Index “Топ 100 HR професионалисти в България”. Родом е от Велико Търново и е служител на компанията от 7 години.

Ежегодната класация на Career Show Index има за цел на поощри вдъхновяващите примери за висок професионализъм и отдаденост на професията на HR специалистите в страната. Класацията отдава заслужено признание на усилията и постиженията на HR специалистите в сферата на развитие на човешкия капитал у нас, създаване на продуктивни екипи и страхотна работна атмосфера. 

“Поздравяваме Паулина Петрова и Astrea Recruitment за приноса им в развитието на условията на труд и благоприятната работна среда у нас. Работата ни в проектите на Career Show ни направи свидетели на огромния прогрес в HR индустрията в България. Смело можем да твърдим, че това се дължи на усилията, които HR специалистите ежедневно полагат. Определящата им роля за формирането на сплотени и ангажирани екипи, подпомагане израстването на служителите в компанията и създаване на страхотна работна атмосфера е безспорна. Именно затова искаме да ги поощрим и да покажем, че усилията им оценени и заслужават признание”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Паулина Петрова се класира в Топ 100 HR професионалисти измежду 325 номинирани, за които са дадени общо над 12500 гласа. Индексът е подреден по азбучен ред и може да бъде разгледан тук: https://careershow.bg/index/hr/