Шеф Андре Токев тренира с Ивайло Иванов и националния отбор по джудо

Най-обичаният шеф-готвач на България Андре Токев се включи в тренировка на българския национален отбор по джудо. Националите ни провеждат подготовка в Спортен комплекс „Камчия“ за Световното първенство в Унгария. На тренировката присъстват и гости от Гърция и Сърбия, сред които и многократният европейски шампион в джудото Александър Кукол.

Лагерът на джудистите се провежда в два етапа, като селекционерът Атанас Герчев е повикал 12 състезатели. Сред тях са най-добрите ни джудисти Ивайло Иванов, Янислав Герчев, Божидар Темелков и Борис Георгиев, които се подготвят за световното в Будапеща.

Най-обичаният шеф-готвач на България – Андре Токев, се включи в тренировката на националите, като лично най-добрият спортист на България за 2020 година Ивайло Иванов се зае да му покаже тънкостите на бойния спорт. Токев е в комплекса по покана на Асоциация „Докосни дъгата“ и активно участва в проекта Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година /договор № 25-00-1/11.03.2021 г., проект № НПИМД-Н2-Т4-082/2021/, който има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

Ивайло, който наскоро се присъедини към спортната агенция SPORT CHAMPIONS AGENCY, сподели: „Изключително важно е да дадем добър пример на младите в спорта. Още по-важно е да знаят как да се хранят здравословно, и това е нашата работа – заедно да постигаме нови успехи, медали и титли за България“.

Шеф Андре Токев и едни от най-добрите джудисти на България направиха мотивираща среща с над 30 младежи, които търпеливо изчакаха за снимки и автографи.