Международният фестивал „Мартенски музикални дни“ с нов сайт за шейсетото си издание

Международният фестивал „Мартенски музикални дни“, който тази година ще се проведе от 17 септември до 3 октомври, има нов уеб сайт със съвременен и атрактивен дизайн. В него може да се намери информация на български и английски език за програмата и участниците във фестивала, новинарски модул и богат снимков материал.

Платформата предлага на гостите на Русе и информация за хотели и заведения, за да планират престоя си в града по време на събитието. През новия сайт от 30 август ценителите на музиката ще могат да си закупят билети за концертите в програмата на фестивала.

Освен потребители от България, платформата вече има регистрирани посетители  от Китай, Индия, Германия и Великобритания.

През следващите години на сайта ще се публикува и ретроспективна информация за програмата и участниците в изминалите  издания на музикалния форум – един уникален снимков, аудио и видео архив, който предстои да бъде дигитализиран като част от българското културно наследство.

Уеб сайтът, създаден по повод 60-годишнината на МФ „Мартенски музикални дни“,  е финансиран от Община Русе и е дело на екипа на русенското дизайнерско бюро „Форма дизайн и иновации“, с управител Венелин Молнар, което има богат опит в изпълнението на графичен и уеб дизайн.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен