Ивет Горанова е посланик на седмото издание на Европейска седмица на спорта

#BeActive е инициатива на ЕК, която насърчава физическата активност и спорта за всички.

Олимпийската шампионка в каратето от Игрите в Токио Ивет Горанова е посланик на седмото издание на Европейска седмица на спорта.

Освен историческото олимпийско злато, българската състезателка е шампион от Европейските игри в Минск през 2019 г. и бронзова медалистка от Световното първенство в Мадрид 2018 г. и от Европейското първенство в Гуадалахара 2019 г.

Ивет Горанова бе посланик на Европейска седмица на спорта през 2020 г., когато неотлъчно бе до всички участници и посетители на събитията от инициативата.

"Благодарим ти, Ивет Горанова, че отново си посланик на Европейската седмица на спорта и така отдадено подкрепяш нашата мисия да насърчаваме физическата активност и спорта за всички! За нас е истинско удоволствие да работим с теб.", споделят организаторите на проявата.

"Европейска седмица на спорта" #BeActive е инициатива на ЕК, която насърчава физическата активност и спорта за всички. Нейното седмо издание ще се проведе от 23 до 30 септември 2021 г. Тазгодишната кампания минава под мотото "Време е да бъдеш активен отново, нищо не може да те спре".