Левски излезе с остра позиция срещу депутати от ИТН и БСП, лобирали за ЦСКА

Спорт

30-11-2021, 13:16

Снимка:

ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Ръководството на Левски публикува на официалната страница на клуба остра позиция, касаеща случилото се преди дни и по-конкретно - действията на "новата власт", която преди няколко дни обсъждаше бъдещето на стадион "Българска армия" и възможността държавата да помогне на ЦСКА.

"Сините" не говорят конкретно с имена, но най-вероятно визират Иван Ченчев (БСП) и Радостин Василев (ИТН), които открито лобираха за помощ на "червените" от страна на бъдещото правителство..

Публикуваме я без редакторска намеса:

"Левскари, заявяваме, че „Левски“ винаги е стоял встрани от политиката. Въпреки това, с изненада установихме, че по време на политическите консултации за съставяне на кабинет, тема №1 станаха проблемите на конкретен футболен клуб, а ролята на лобисти пред държавата изиграха двама „емоционално свързани“ с този клуб представители на политически формации.

За нас това е недопустимо и ви уверяваме, че с повишено внимание ще следим всичко случващо по този въпрос и при решения накърняващи интересите на любимия клуб, ще реагираме".Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"