Борисов: Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се справя добре (Видео)

Политика

26-03-2022, 13:08

Снимка:

Бойко Борисов/Фейсбук

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Първо мислех, че целта съм аз, после разбрах, че целта е ГЕРБ. Ние сме най-голямата партия в България! Това коментира във Враца лидерът на пaртията Бойко Борисов. "Вие ги уплашихте, показахте им, че и без лидер, капитани и редови членове могат да се самоорганизират. Те видяха силна и яростна партия на площада и по време на ареста", допълни той пред своите симпатизанти.

"Първо трябваше да ни побеждава партията на Слави Трифонов, но не успяха-три дни броиха половин процент, а после смениха машините. Направиха измамата и събраха едното нищо с другото нищо, за да се получи нещо. БСП падна под 10%, а когато ГЕРБ беше създадена, тя беше основен опонент. Тогава беше ясно ляво и дясно, либерали в средата. Сега какво имаме?!", попита Борисов.

"Сред новите управляващи има няколко души, които се считат за елитарни. За тях всички други сме плебс. В техните глави те мислят, че са дошли да ни оправят, но в нито една система не стана по-добре. Изкараха младежите от ГЕРБ виновни за цените на горивата, на олиото, на храните", отбеляза бившият премиер и добави: "Не ги подценявайте, тези хора са брутални, извратени и способни на всичко. От това ще пати народът най-много. Така са дошли на власт много диктатори - нямайки никакви лидерски качества и използвайки конюктурата."

Според Борисов „Демократична България“ и БСП правят груба грешка. "Сега потриват ръце и казват, че сега ще омачкат ГЕРБ. Но тези, които дойдоха за нас, ще дойдат и за тях", предупреди лидерът на ГЕРБ.

"Икономическите и финансовите анализи вече са ясни за всички. Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се справя добре. Нямат една успешна сфера. Има пълен застой в културата, образованието и инфраструктурата", подчерта Бойко Борисов.

Вижте повече във видеото: