Трифонов: Началникът на кабинета прекрачи своите правомощия и изрече клевети

Политика

04-04-2022, 08:38

Снимка:

архив

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Нов раздор в управляващата коалиция

Малко преди полунощ във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, направи коментар относно кандидатурите на Андрей Гюров и Любомир Каримански за управител на Българската народна банка. Изказването му идва по повод интервюта на говорителя на кабинета Лена Бориславова и председателя на парламента Никола Минчев по темата.

Eто какво написа Трифонов:

Днес в две телевизионни интервюта председателят на Народното събрание Никола Минчев и началникът на кабинета на правителството Лена Бориславова заявиха, че кандидатът на управляващата коалиция за гуверньор на БНБ е Андрей Гюров. А това е лъжа - управляващата коалиция няма единен кандидат. Има двама кандидати.

В предаването "120 минути" по bTV началникът на кабинета стигна още по-далеч, прекрачи своите правомощия, и изрече внушения и клевети по адрес на Любомир Каримански.

Внуши, че господин Каримански има съмнителни петна в своята биография и ако той бъде избран за управител на БНБ, а не Андрей Гюров, ще има "второ КТБ".

Тъй като моята работа в момента е да пазя стабилността на коалицията, няма да отговарям аз. Вижте отговора на г-н Каримански:Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"