Бойко Борисов: Управляващите само си разпределят постове, пари и власт (Видео)

Политика

06-05-2022, 13:00

Снимка:

Бойко Борисов/Фейсбук

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Радев направи така, че хората да се мразят, заяви лидерът на ГЕРБ

Съжалявам, че владиката не беше в Народното събрание, за да види този срам с гласуването за изпращане на военна помощ за Украйна. Решение на парламента няма, има само разпределение на постове, пари и власт. Това заяви лидерът на ГЕРБ при посещението си в Стария Пловдив, където разгледа новата митрополия и строящия се до нея храм „Св. Архангели“.

"До там го докарахме, че Христо Иванов да каже, че за ДБ дали само постни дробчета, а другите изяли тлъстото месо. Хората нямат ток, няма газ, агнешкото месо гони 30 лева, а управляващите вчера 6 часа решаваха как да вземат още пари на данъкоплатците, като увеличат числеността си в комисиите", заяви още бившият премиер.

"Коалиция няма. Само корупция и делби. Те ще се крепят докато не откраднат соларните паркове и не вземат всички комисионни от оръжейните фирми", каза Борисов. 

"Тези трябва да стоят, докато заравнят всичко и всяка мисъл, че са били и можели да бъдат добро за България. След това да си заминат като антихристи", добави лидерът на ГЕРБ.

"Румен Радев ни инсталира това управление, но вече се пази и от Стефан Янев. Хората го сочат с пръст заради провалите и колебливите му позиции. Радев направи така, че хората да се мразят", отбеляза Борисов.

Запитан дали е възможно да се ремонтира украинска техника в наши заводи, бившият премиер посочи, че може да говори с часове за военните ни заводи: "Все едно питате може ли в един сервиз да ремонтират коли. Може да се ремонтират. Помощ няма, има кризисен пиар на Кирил Петков. За съжаление, щом вкараха и украинския посланик в техния пиар, да им спасява коалицията... Този посланик повече няма да дойде при мене. Дотолкова с подкрепата на посланика, срамота за него"

Бойко Борисов пожела на българите да бъдат храбри и да слушат владиците по църквите - те винаги дават правилните съвети.

Вижте повече във видеото: