Борисов: Честита ви промяна! Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно (Видео)

Политика

12-05-2022, 18:35

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

„Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, за да може и последният, който е повярвал в измяната, подмяната – както искате я наречете, да разбере какво са направили. С какви компромати, какви лъжи, какъв мащабен план да свалят нашето правителство. Докато последният човек в България не го разбере, дотогава е рано за избори.“ Това заяви пред журналисти във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Преди една година хлябът беше 1 лев. Сега е 2.50 лв. Горивото при Борисов беше 1,50 за литър, сега е 3,50 лв. Газта в пъти повече, токът в пъти повече. Зеленчуци – много пъти повече.“, каза още бившият премиер по повод ситуацията в страната.

"Честита ви промяна! Променяйте се. Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно. Това мога да ви кажа... С тези заеми, само за няколко месеца 1 милиард и 800, общо 9. Няма шанс. Утре вече е късно, това искам да кажа на народа“, допълни той.

Бойко Борисов взе участие във футболен мач на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, част от Държавно футболно първенство на ветераните.