Борисов: Честита ви промяна! Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно (Видео)

Политика

12-05-2022, 18:35

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

„Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, за да може и последният, който е повярвал в измяната, подмяната – както искате я наречете, да разбере какво са направили. С какви компромати, какви лъжи, какъв мащабен план да свалят нашето правителство. Докато последният човек в България не го разбере, дотогава е рано за избори.“ Това заяви пред журналисти във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Преди една година хлябът беше 1 лев. Сега е 2.50 лв. Горивото при Борисов беше 1,50 за литър, сега е 3,50 лв. Газта в пъти повече, токът в пъти повече. Зеленчуци – много пъти повече.“, каза още бившият премиер по повод ситуацията в страната.

"Честита ви промяна! Променяйте се. Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно. Това мога да ви кажа... С тези заеми, само за няколко месеца 1 милиард и 800, общо 9. Няма шанс. Утре вече е късно, това искам да кажа на народа“, допълни той.

Бойко Борисов взе участие във футболен мач на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, част от Държавно футболно първенство на ветераните.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"